Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Více informací.

KONTAKTY

SATANSHOP.CZ
Anenská 724/25
741 01 Nový Jičín
tel: +420 776 856 666
Volejte: (pondělí - pátek), SMS zprávy: (nonstop)
e-mail: info@satanshop.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 400,00 Kč (15,60 EUR)
skladem
naše cena 666,00 Kč (25,97 EUR)
skladem
naše cena 999,00 Kč (38,96 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 250,00 Kč (9,75 EUR)
skladem
naše cena 200,00 Kč (7,80 EUR)
skladem
naše cena 190,00 Kč (7,41 EUR)
skladem

ANKETA

Souboj umělců: Která trika z naší nabídky se Vám líbí více?

ZYKLORD 42% JEREMY FAMIR 20% MARK RIDDICK 22% MOON RING DESIGN 16%

NOVINKY

arr3Přinášíme Vám krále temného umění Marka RiddickaPo dlouhém vyjednávání se nám podařilo uzavřít spolupráci s králem temného designu Markem Riddickem... arr3Mikiny a trička s dlouhým rukávemJako novinku, jsme nechali vyrobit limitované edice Satanic in Luxury © 2017 licencované náměty,... arr3Trička s motivy ZyklordNovinka v našem eshopu jsou trika s motivy kreslíře Zyklorda a to Lvcifyre Cult, Monument of Honor a... arr3Darkside Clothing novinka z univerzity zla.Satanshop,cz se stal autorizovaným oficiálním dovozcem značky Darkside Clothing do ČR. Provozujeme... arr3Legendy temného designu zakoupíte pouze u nás!Jako další lahůdku pro náše zákazníky, jsme připravili první trička s náměty od opravdových legend... arr3Nové trička s originálními ručními kresbami skladem.Opět jsme požádali naše dvorní kreslíře a představujeme další raritky v limitovaných edicích...

 

Používáme platby GoPay:

 

 

Možnosti dopravy:

 

 

 

 

 

 


Partneři:

 



Facebook:

 

 

Spolupracujeme:



















Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes.
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Satanshop.cz, se sídlem Anenská 724/25, 74101 Nový Jičín, IČ: 73038440, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@satanshop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů